nafo
Litauisk - Lietuvių
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Flerspråklige fortellinger
Matematikk begreper
Veiledning till foreldre
Skolekassa
Tospråklige undervisningsopplegg
Lumbrikus
NAFOs filmer

matematikk.eksamenDen beste måten å øve til eksamen på er å løse oppgaver. På nettsiden matematikk.net finnes det gamle eksamensoppgaver med fasit, gode lenker og nyttige videoer. Elevene på ungdomstrinnet kan bruke nettsiden til å repetere algebra, geometri, funksjoner, statistikk, osv. 

Geriausias būdas pasiruošti matematikos egzaminui yra pakartoti išmoktą medžiagą sprendžiant uždavinius. Tinklapyje matematikk.net rasite ankstesnių metų egzaminų

Les mer

rakettparadis2Tema: Hoderegning

Mål: Elevene skal gjøre overslag og finne tall ved hjelp av hoderegning.    

Beskrivelse: Opplegget passer for 3. trinn og oppover.  Her finner du oppgaver til diskusjon. 

Tema: Skaičiavimas mintyse

Tikslas: mokiniai išmoks suapvalinti skaičius ir spręsti užduotis mintyse

Aprašymas: ši mokomoji medžiaga skirta III kl. ir vyresnių klasių mokinių mokymui.

Les mer

mattebegrepp 2Tema: Matematikk i dagliglivet 2

Kompetansemål: Eleven skal kunne gjøre beregninger om forbruk, bruk av kredittkort, inntekt, lån og sparing, sette opp budsjett og regnskap og gjøre greie for beregninger og presentere resultatene.

Beskrivelse: Opplegget er både på norsk og på litauisk og er knyttet til kompetansemål i faget. I opplegget finner dere matematikkbegreper innen matematikktemaer som lønn, skatt, feriepenger, renter, sparing og lån. Opplegget består av tekster og oppgaver som eleven kan finne forklaringer på litauisk og på norsk i Matematikkbegreper.  Opplegget passer for 8.-10. trinn.

Tema: Matematika kasdieniniame gyvenime 

Les mer

mattebegrepp 2

 Tema: Matematikk i dagliglivet 

Kompetansemål: Eleven skal kunne gjøre beregninger om forbruk, bruk av kredittkort, inntekt, lån og sparing, sette opp budsjett og regnskap og gjøre greie for beregninger og presentere resultatene.

Beskrivelse: Opplegget er både på norsk og på litauisk og er knyttet til kompetansemål i faget. I opplegget finner dere matematikkbegreper innen matematikktemaer som avbetaling, utenlandske penger, regnskap og budsjett.

Les mer

mattebegrepp 2Nå er matematikkbegreper oversatt fra nynorsk til litauisk. Heftet er en hjelp til å forstå sentrale begreper i matematikkundervisningen. Det kan brukes av tospråklige lærere, av elevene selv og av foreldre som ønsker å støtte sine barn i arbeidet med leksene.

Matematikos sąvokų žodynėlis jau išverstas iš nynorsk į lietuvių kalbą! Matematikos sąvokos yra mokymo priemonė, padedanti mokiniams mokytis matematikos. Žodyną sudaro pagrindinių matematikos sąvokų, naudojamų mokykloje, vertimai su pavyzdžiais ir iliustracijomis.

Les mer

Daugiau straipsnių...

  • 1
  • 2
nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.   - www.morsmal.no