nafo
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Flerspråklige fortellinger
Matematikk begreper
Veiledning till foreldre
Skolekassa
Tospråklige undervisningsopplegg
Lumbrikus
Tospråklig materiell

BkroneBursdagsfeiringer er en morsom del av barnehagelivet. Ved å synge burdagssanger på ulike språk, kan også det språklige mangfoldet i barnehagen feires.

Mama Lisa's World har samlet bursdagssanger på ulike språk. Klikk her for å se om du finner burdagssanger på de språkene du ønsker.

Har dere bursdagssanger på flere språk, som tekst, lydfiler eller videoer, send dem gjerne til oss, så vil vi publisere dem!

 
 
 

De tre bukkene bruseBarna i Krokane barnehage har mangfoldig språkkompetanse, og barnehagen jobber aktivt med å ivareta og utvikle barnas flerspråklighet. Som ledd i dette arbeidet, har personalet i samarbeid med foreldrene samlet og oversatt ulike eventyr til språk som er representert i barnegruppen. Slik får barna formidlet eventyr både på norsk og sitt morsmål.

Les mer og last ned eventyrene her

NB: Krokane barenhage sine nettsider er under omlegging. Eventyrene er derfor ikke tilgjengelige akkurat nå.

Les mer

Bukkene bruseTema Morsmål har oversatt og lest inn eventyret om Bukkene Bruse på flere språk.  Eventyret om de tre bukkene som skal til fjells for å gjøre seg fete er et kjent eventyr for mange barn i norske barnehager og skoler.

Under "les mer" finner du eventyret på flere språk. Noen med lydfiler, og noen med kun tekst.

Les mer

nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   - www.morsmal.no