nafo
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Flerspråklige fortellinger
Matematikk begreper
Veiledning till foreldre
Tospråklige undervisningsopplegg
Tospråklig materiell

Eksamen i fremmedspråk våren 2019

eksamen Våren er her og det er snart eksamenstid. Mange av Tema Morsmåls lesere har elever som er meldt opp i eksamen i fremmedspråk for privatister. På Utdanningsdirektoratets nettside finner du nyttig informasjon du kan dele med dine elever som skal opp i eksamen denne våren. 

 

 

udir logo x2

 

 

 

 

Informasjon på Utdanningsdirektoratet

På Utdaningsdirektoratet finner du nyttig informasjon på denne samlesiden.

Lenke til Utdanningsdirektoratets side med informasjon om EKSAMEN 

 

Fremmedspråk for privatister

Som privatist kan du ta eksamen i følgende fremmedspråk; albansk, amharisk, arabisk, bosnisk, dari, estisk, filipino, finsk, fransk, hebraisk, hindi, islandsk, italiensk, japansk, kantonesisk, kinesisk (tidligere navn mandarin), koreansk, kurdisk (sorani), latvisk, litauisk, lulesamisk, nederlandsk, nordsamisk, oromo, panjabi, pashto, persisk, polsk, portugisisk, russisk, somali, spansk, sørsamisk, tamil, tegnspråk, thai (første eksamen våren 2018), tigrinja, tyrkisk, tysk, urdu og vietnamesisk. Fra og med våren 2019 kan du ta eksamen i nygresk og serbisk.

Lenke til Utdanningsdirektoratets side med informasjon om FREMMEDSPRÅK FOR PRIVATISTER

 

Tidligere eksamensoppgaver i Fremmedspråk

På Utdanningsdirektoratets nettsider kan du finne tidligere eksamensoppgaver, forberedelsesdeler, eksamensveiledninger, eksempeloppgaver, vurderte eksamenssvar, eksamensrapporter, vurderingsskjema og sensorveiledninger. 

 

Ved å søke på det aktuelle språket som eleven din er meldt opp i vil du finne en lenke til nyttig informasjon. Mange av lenkene har en "hengelås" , dette vil si at du må ha et passord for å åpne lenken. Oppgavene er passordbeskyttet på grunn av opphavsrett. Det er ikke meningen at oppgavene skal være hemmelige for elevene. Skoler og privatistkontor har fått tilsendt passord. Du som lærer bør hjelpe elever med å få tak i dette passordet slik at de kan få mulighet til å se på tidligere oppgaaver. 

Lenke til Utdanningsdirektoratets side med informasjon tidligere eksamensoppgaver

 

Lykke til. 

 

nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   - www.morsmal.no