nafo
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Flerspråklige fortellinger
Matematikk begreper
Veiledning till foreldre
Skolekassa
Tospråklige undervisningsopplegg
Lumbrikus
Tospråklig materiell

Foreldre forteller om barnehage

Horten kommuneHorten kommune ønsker at flere barn med minoritetsbakgrunn begynner i barnehage.  De har laget en film der foreldre forteller på sine morsmål om alt det barna deres får oppleve ved å gå i barnehage. Filmen er tekstet på norsk. Trykk på bildet for å se filmen.  Les mer om rekruttering til barnehage i Horten kommune.

 I forbindelse med å rekruttere flere minoritetsspråklige barn til barnehagen, har prosjektleder Stephanie Michalowski-Mertins, laget filmen Velkommen til barnehagen. Her er det foreldre med innvandrerbakgrunn som forteller om sine gode erfaringer med å ha barn i barnehage. I tillegg til filmen er det laget forskjellig informasjonsmateriell. Sammen med foreldrene som deltar i filmen, møter prosjektlederen aktuelle foreldre. De viser filmen, forteller og informerer om barnehage i tillegg til å være behjelpelig med å søke barnehage.  

nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   - www.morsmal.no