nafo
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Flerspråklige fortellinger
Matematikk begreper
Veiledning till foreldre
Skolekassa
Tospråklige undervisningsopplegg
Lumbrikus
NAFOs filmer

Kasoo qaybgal shirweynaha NAFO - konferansen 2018 .

Blide barn på plen 640x480NAFO-konferansen arrangeres 19.-20. november på OsloMet – Storbyuniversitetet. Konferansen erstatter NAFO sine årlige fokustreff og Tema Morsmålskonferansen.  Det vil derfor bli arrangert egne språkkonfranser på konferanses andre dag. 

Målgruppen er ansatte i barnehage og skole, og andre i opplæringssektoren. Tospråklige lærere og barnehageansatte er en sentral målgruppe. Trykk på les mer for å finne påmedlingslenken. 

Mangfold i barnehage og skole

I en flerkulturell barnehage og skole er det god anledning til å benytte det språklige og kulturelle mangfoldet som er representert i gruppen. Det innebærer at mangfoldet synliggjøres og blir en naturlig del av hverdagen til barna, elevene og deltakerne. Der mangfoldet løftes fram, får alle mulighet til å identifisere seg med fellesskapet og barnehagen og skolens innhold. Men hvordan gjør man dette i praksis? På konferansen vil det være både fellesforelesninger og parallellsesjoner med temaer som belyser denne tematikken.

Påmelding

Konferansen er gratis. De som ønsker, kan melde seg på konferansemiddag med tapas og underholdning mandag 19. november. Middagen koster 490,- pr. deltaker. Deltakere dekker reise og evt. opphold selv.

Skal du delta på språkkonferanse i arabisk, polsk, litauisk, russisk, kurdisk sorani, dari/pashto, tamil, somali, thai eller tigrinja velger du deltakerkategori "Deltaker (tospråklig)". 

Skal du ikke delta på noen av disse språkkonferansene kan du delta på en sesjon for barnehage eller en for skole, her er det norsk som blir forelesningsspråket.

De som ikke skal delta på noen av de overnevnte språkene velger kategorien: "Deltaker". 

 

Vi håper mange melder seg på, og vi ser fram til to lærerike og hyggelige dager! Trykk her eller på bilde for å komme til påmeldingen 

Vi gleder oss til årets Nasjonale Tema Morsmålskonferanse som nå heter NAFO- konferansen 2018

Konferansen blir også strømmet på dag 1. 

Det er plemumsforelesningene og skolesesjonen som avholdes i det store audutret første dagen som blir strømmet. Det vil si at du kan følge forelesningene LIVE ved å følge med på denne lenken:

 

nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   - www.morsmal.no