nafo
Tamil - தமிழ்

Informasjonsheftet Barn i flerspråklige familier

Barn i flerspraklige familierÅ beherske flere språk er en verdifull kompetanse både for det enkelte mennesket og for samfunnet. Språk er nært knyttet til identitet, sosialisering og kulturelle uttrykk og er derfor en viktig del av barns og voksnes liv.

Foreldre kan ha mange spørsmål knyttet til å være en flerspråklig familie, særlig når deres morsmål er minoritetsspråk i samfunnet. Informasjonsheftet belyser 10 spørsmål som foreldre ofte stiller om barnas flerspråklige utvikling.

I tillegg til å rette seg mot foreldre, er heftet svære aktuelt for ansatte i barnehager og skoler og på helsestasjoner. Det kan være et fint utgangspunkt for samtale mellom foreldre og ansatte i disse institusjonene om barnas flerspråklige utvikling.

Informasjonsheftet finnes på 19 språk. På 5 av språkene finnes det også lydfiler som kan lyttes til, en lydfil for hvert spørsmål som besvares i heftet. Velg språk i tabellene nedenfor.

 

LES HEFTET - VELG SPRÅK:

ALBANSK KURDISK KURMANJI RUSSISK
ARABISK KURDISK SORANI SOMALI
BOSNISK LITAUISK TAMIL
ENGELSK NORSK, BOKMÅL THAI
DARI NORSK, NYNORSK TIGRINJA
ISLANDSK PERSISK TYRKISK
  POLSK URDU

 

LYTT TIL HEFTET - VELG SPRÅK:

ARABISK KURDISK SORANI TIGRINJA
DARI SOMALI
nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: இந்த மின்-அஞ்சல் முகவரி spambots இடமிருந்து பாதுகாக்கப்படுகிறது. இதைப் பார்ப்பதற்குத் தாங்கள் JavaScript-ஐ இயலுமைப்படுத்த வேண்டும்.   - www.morsmal.no