nafo
Thai - ไทย
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Flerspråklige fortellinger
Matematikk begreper
Tospråklige undervisningsopplegg
Tospråklig materiell
Veiledning till foreldre

Jesus 3Dette er en tekst på thai om Jul. Teksten er knyttet til hovedområdet, høytider i kristendomen og den passer for elever på barnetrinnet.

นี่คือเนื้อหาเรื่องเกี่ยวกับเทศกาลคริสต์มาสเป็นภาษาไทย ซึ่งเป็นเนื้อหาที่เกี่ยวข้องกับวันสำคัญทางศาสนาของคริสต์ศาสนา และเหมาะสมกับนักเรียนระดับประถมศึกษา

 

เสียงอ่านกำเนิดพระเยซู (ภาษาเข้าใจง่าย)

 

Les mer

Memory spill julHer er lenke til et memoryspill på flere språk. Spillet er laget med tanke på at man kan synliggjøre flere språk i barnegruppa og fungere som en naturlig arena for å høre flere språk i barnehagen og skolen. 

นี่คือลิงค์เพื่อเข้าสู่บัตรความจำคำศัพท์เกี่ยวกับคริสต์มาสในภาษาต่างๆ หลายภาษา โดยมีจุดประสงค์เพื่อแสดงให้เห็นถึงการส่งเสริมภาษาต่างๆ ในกลุ่มเด็กที่จะได้สัมผัสกับภาษาอื่นๆ ทั้งในระดับปฐมวัยและระดับโรงเรียน กดเพื่อเข้าสู่หน้าบัตรความจำคำศัพท์คริสต์มาสในภาษาต่างๆ

ใสบาตรTema: Å leve som buddhist

Kompetansemål: Eleven skal kunne samtale om buddhismen og om hvordan religiøs praksis kommer til uttrykk gjennom leveregler, bønner, meditasjon og høytider.

Beskrivelse: Opplegget er tospråklig og består av en lesetekst, videoer, oppgaver, lydfiler og en Quizlet-ordliste. Opplegget passer for 1.-4. trinn. 

เนื้อหาเรื่อง: การดำเนินชีวิตอย่างชาวพุทธ

มาตรฐานการเรียนรู้: นักเรียนสามารถสนทนาเกี่ยวกับศาสนาพุทธ และแนวทางการ

Les mer

Visakha1Tema: Vesak

Kompetansemål: Eleven skal kunne fortelle om Siddhartha Gautamas liv og hans oppvåkning som Buddha, og fortelle om Buddhismen og hvordan religiøs praksis kommer til uttrykk gjennom leveregler, bønner, meditasjon og høytider.

Beskrivelse: Opplegget består av fagtekst, temaoppgaver, video og relevante lenker. Opplegget passer for 3.-4. trinn.

Les mer

  • 1
  • 2
nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   - www.morsmal.no