nafo
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Flerspråklige fortellinger
Matematikk begreper
Veiledning till foreldre
Skolekassa
Tospråklige undervisningsopplegg
Lumbrikus
NAFOs filmer

 

Godt nytt år2016

NAFO ve Tema Morsmål olarak herkesin yeni yılını kutlarız!

2015 yılı Tema Morsmål için çok verimli geçti. Sitemizde yayın sayısının artmasıyla birlikte ziyaretçi ve tıklama sayısıda büyük oranda arttı. Buda yayınladığımız eğitim programları ve diğer kaynakların  birçok kullanıcı için faydalı olduğunun bir göstergesidir.

Les mer

multiculti copyTema morsmål kan brukes på utallige måter. Nettstedet har mange ressurser som er fint å bruke i arbeid i barnehage og skole.

I barnehagen kan man for eksempel bruke nettstedet sammen med barna, som forberedelse til barnehagedagen eller i samtale med foreldre. Ressurser for å styrke barnas språkutvikling i morsmålet og i norsk er tilgjengelige på barnehagesidene.

På skolen kan siden for eksempel brukes i planlegging av undervisning, direkte i en undervisningssituasjon eller som hjemmearbeid. Lærere kan bruke siden som en inspirasjon til hvordan arbeide i flerspråklige klasserom, eller de kan finne konkrete undervisningsopplegg de ønsker å prøve ut i eget klasserom.

Foreldre kan bruke siden sammen med sine barna eller for egen nytte, og barna og elevene selv kan bruke siden på fritiden for å bruke morsmålet sitt på ulike måter. Store og små kan høre på fortellinger på flere språk, og lære mer om det å være tospråklig.

Den beste måten å vite hvordan man kan ta i bruk Tema morsmål er å utforske sidene, og hva som finnes der. Slik blir man kjent med nettstedet, og kan selv finne ut hvordan det kan brukes. For en oversikt over oppbyggingen av Tema morsmål trykk på PDF under.

pdfPresentasjon av Tema Morsmål og NAFO

pdfPlakat om Tema Morsmål

Presentasjon av nettsiden- se film her

nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   - www.morsmal.no