Bildetema

Bildetema

Ordbøker på nett

LEXIN

Skolekassa

Skolekassa

Lumbrikus

Lumbrikus

Flerspråklige Verb

Flerspråklige verb

Flerspråklige fortellinger

Flerspråklige fortellinger

Flerspråklige fagressurser

Flerspråklige fagressurser

Flerspråklig matematikk

Flerspråklig matematikk

Flerspråklig materiell

Flerspråklig materiell

Snøgubber // پیرمردان برفی

Illustrasjon av fire snømenn som spiller og danserIll:PixabayEn sang om snømen (snøgubber) som kan synges om vinteren. Den kan  også dramatiseres med barna. 

ترانه آدمک های برفی(پیرمردان برفی) که در زمستان میشود برای کودکان خواند و در ضمن میشود بشکل درامه هم اجرایش کرد

 

Continue reading

Regle - Ætæl, mætæl, totolæ // اتل، متل، توتوله

Tegning av en kuIll: PixabayDette er en regle som man bruker i en ringlek. Leken går ut på at alle barna sitter i ring, med begge bena strukket ut i midten. Alle barna synger reglen sammen, mens en person slår på et ben om gangen. For hver stavelse i sangen slår hun/han på et ben. Når sangen er ferdig, det bena som hånda harhavnet på sist, er ute av leken. Slik fortsetter man runden helt til det bare er ett ben igjen. Og personen som eier dette benet har vunnet leken.

Continue reading

Bæ, bæ lille lam // بع بع بره گک

 I artikkelen finnes sangen «Bæ bæ lille lam» på dari og norsk. Sangen er også skrevet med lydnært dari på latinske bokstaver.

 

یکی از شعرهای معروف و مرسوم برای کودکان  "بَع بَع لیله لام" است که آنان به سرعت یاد گرفته و دوست دارند بزرگسالان همراه آنان بخوانند.yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7.gif

Continue reading

NAFO, Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   - www.morsmal.no