Mobile menu

Bildetema

Bildetema

Ordbøker på nett

LEXIN

Skolekassa

Skolekassa

Lumbrikus

Lumbrikus

Flerspråklige Verb

Flerspråklige verb

Flerspråklige fortellinger

Flerspråklige fortellinger

Flerspråklige fagressurser

Flerspråklige fagressurser

Flerspråklig matematikk

Flerspråklig matematikk

Flerspråklig materiell

Flerspråklig materiell

Hva betyr morsmål for deg?

"Hva betyr morsmål for deg?". Dette spørsmålet stilte vi flere av deltakerne på Tema Morsmål sin nasjonale konferanse i 2013. Deres spontane svar har vi samlet til en liten film.

Svarene sier noe om hvor sterkt morsmålet knyttes til hvem vi er og til hvordan vi opplever oss selv. 

Bli inspirert av Sandnes kommune

Foto: Mennesker sitter på stoler i ring, en står midten og forteller.Foto: FBU SandnesFlere virksomheter i Sandnes kommune markerer Morsmålsdagen på ulike måter. Aktivteter både i barnehagene, på skolene og for de ansatte ved FBU- Senter for flerspråklige barn og unge. Les mer og bli inspirert.

Les mer

Bli inspirert av Larvik kommune

En dame med bowlerhatt mellom to bokreoler på biblioteketFoto: NAFO- Skinnvotten framført av René Beathe HansenBarnehagene i Larvik ble invitert til en markering av den internasjonale morsmålsdagen. Arrangementet var et samarbeid mellom barnehageadministrasjonen, tospråklig assistanse, kulturskolen og biblioteket.

Les mer

NAFO, Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   - www.morsmal.no