Mobile menu

Bildetema

Bildetema

Ordbøker på nett

LEXIN

Skolekassa

Skolekassa

Lumbrikus

Lumbrikus

Flerspråklige Verb

Flerspråklige verb

Flerspråklige fortellinger

Flerspråklige fortellinger

Flerspråklige fagressurser

Flerspråklige fagressurser

Flerspråklig matematikk

Flerspråklig matematikk

Flerspråklig materiell

Flerspråklig materiell

Video-lydbok om koronaviruset på flere språk

Tegninger av koronavirus i en barnebok med arabisk skrift Illustrasjon: AbloomAbloom er en ideell og frivillig organisasjon i Oslo og har utviklet flere video-lydbøker om koronaviruset. Bøkene er gratis og er i tillegg til norsk, tilgjengelig på 18 språk.  

 

Om boken

I boka møter vi Koronaviruset og familien hans, og vi får blant annet vite hvordan han slitt med å få seg venner i barndommen før han bestemmer seg for å ta over hele verden. Vi følger Korona i hans vei mot verdensherredømme. På veien må han slåss med store krefter. Hele byer og land stenges ned. Folk holder seg hjemme. Korona liker ikke dette. Han liker best når folk står tett i tett. Han fortsetter ferden sin til andre land. Men folk nekter å la seg stoppe. De holder avstand, vasker seg og gjør det de kan for å ikke la Korona ta over. Noen bruker også munnbind. Til slutt lærer vi hvordan koronaviruset sprer seg og hvordan du kan beskytte deg og andre.

 

 

NAFO, Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   - www.morsmal.no